Qui som

Pacients, familiars, voluntaris, professionals, extreballadors, alumnes, personatges públics i ciutadans anònims compartim la nostra vinculació a l’Hospital a través de múltiples formes de col·laboració: suport econòmic, voluntariat, relacions personals, donacions, aportació de material i instal·lacions, etc. També empreses i els seus treballadors, associacions i entitats col·laboren a través de donacions materials i econòmiques.

Ja són AMICS

Paquita i Juanita Gallardo

Són les voluntàries més veteranes de la institució, fa més de tres dècades que col·laboren.

Amigues Voluntàries

Des de que vam tenir ingressada a la nostra mare a la unitat de geriatria de la Bonanova, venim al centre cada setmana per acompanyar les persones malaltes i donar-los tot el nostre afecte, passant junts una bona estona. Amb el pas dels anys, l'activitat ja és una necessitat i el dia que no podem venir, ho trobem a faltar.

Rosa Balaguer

Rosa Balaguer

Cap d’infermeria de la UCI, participa a la cavalcada de Reis a l’hospital.

Quan ajudes una amiga

Quan durant tota la teva jornada de feina no pares de parlar amb la gent i intentar fer-los més fàcil el seu pas per l'hospital, encara veus més necessari que cal fer un esforç extra. Ho fas sense ni pensar-ho, com quan ajudes una amiga

Ona Carbonell

Atleta olímpica de natació sincronitzada, mobilitza amics i coneguts en favor de l'Hospital del Mar.

Ja en sóc amiga

El meu treball i la meva afició m'han permès conèixer molta gent que cada dia m'ensenya la importància d'estar pels altres. Rebre és una alegria però donar ho és encara més." Jo sóc amiga de l'Hospital del Mar.

Patronat

Els AMICS estan en marxa per la dedicació de temps, il·lusió de la Junta. L’actual Junta està composada per treballadors, ex-treballadors i veïns de l’Hospital del Mar.

Membres del patronat

Volem aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l'excel·lència en l'atenció a la salut de les persones.