Qui som

Pacients, familiars, voluntaris, professionals, extreballadors, alumnes, personatges públics i ciutadans anònims compartim la nostra vinculació a l’Hospital a través de múltiples formes de col·laboració: suport econòmic, voluntariat, relacions personals, donacions, aportació de material i instal·lacions, etc. També empreses i els seus treballadors, associacions i entitats col·laboren a través de donacions materials i econòmiques.

Ja són AMICS

Ana Montejano i família

Les aportacions de famílies com aquesta permetran disposar de més recursos per a programes de recerca.

Hi tenim molts amics

Va ser llarg, però en tot moment la nostra mare va estar molt ben assistida, atesa i cuidada. No eren només una o dues persones, era tot el personal de l’hospital. I és cert que és la seva feina, però sempre ens van fer sentir que hi tenim molts amics. Per nosaltres és important sentir que el nostre donatiu contribueix a millorar la qualitat de vida dels malalts.

Rosa Balaguer

Rosa Balaguer

Ex-Cap d’infermeria de la UCI

Quan ajudes una amiga

Quan durant tota la teva jornada de feina no pares de parlar amb la gent i intentar fer-los més fàcil el seu pas per l'hospital, encara veus més necessari que cal fer un esforç extra. Ho fas sense ni pensar-ho, com quan ajudes una amiga.

Ona Carbonell

Atleta olímpica de natació sincronitzada, mobilitza amics i coneguts en favor de l'Hospital del Mar.

Ja en sóc amiga

El meu treball i la meva afició m'han permès conèixer molta gent que cada dia m'ensenya la importància d'estar pels altres. Rebre és una alegria però donar ho és encara més." Jo sóc amiga de l'Hospital del Mar".

Patronat

La Fundació Amics de l'Hospital del Mar està en marxa per la dedicació de temps i il·lusió del Patronat. L’actual Patronat està composat per treballadors, ex-treballadors i veïns de l’Hospital del Mar.

Membres del patronat

Volem aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l'excel·lència en l'atenció a la salut de les persones.