Notícies

La Marina Walktrail 2020 ja és aquí

L'Hospital del Mar (Parc de Salut Mar), la Fundació Amics del Hospital del Mar i el programa la Mar de Saludable realitzen des de fa 5 anys la Marxa Nòrdica Marina Walktrail per a recaptar fons per a la recerca de l'Hospital del Mar.

Aquest any, a causa de la pandèmia que estem patint, la VI Marxa Nòrdica Marina Walktrail es realitzarà de manera virtual i en benefici de la lluita contra la COVID19.

Apunta't a sumar quilòmetres contra la COVID19.

Més informació "La Marina Walktrail 2020 ja és aquí"

Es posarà en marxa la prova pilot d’un nou disseny de bates per pacients de l’Hospital del Mar

La prova pilot està orientada a preservar la intimitat i la seguretat dels pacients quirúrgics i oncohematològics durant la seva estada a l'hospital. L'objectiu és millorar el confort i la intimitat dels pacients i també millorar la seguretat a l'hora d'aplicar les cures evitant manipulacions innecessàries i contribuint a evitar infeccions

Més informació "Es posarà en marxa la prova pilot d’un nou disseny de bates per pacients de l’Hospital del Mar"

Els pacients més petits, els oncològics i els d'hemodiàlisi i la recerca contra el càncer, beneficiaris dels guanys de la festa de Nadal 2019

Aquest Nadal la festa del PSMAR va superar de llarg els beneficis de les edicions anteriors. S'han aconseguit 15.353,87 € que ajudaran a tirar endavant iniciatives per millorar el benestar físic i emocional dels pacients i també contribuiran en esperançadors projectes de recerca.

Més informació "Els pacients més petits, els oncològics i els d'hemodiàlisi i la recerca contra el càncer, beneficiaris dels guanys de la festa de Nadal 2019"