Notícies

Participa en la Mitja o la Marató de Barcelona i ajuda a la recerca en malalties del cervell

Et proposem que participis en la Mitja (19 de febrer) o en la Marató de Barcelona  (19 de març) i ho facis de forma solidària, aconseguint donacions perquè els investigadors i les investigadores de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) avancin en l'estudi de les patologies del cervell.  

Més informació "Participa en la Mitja o la Marató de Barcelona i ajuda a la recerca en malalties del cervell"

Realitat virtual per reduir l'estrès infantil abans d'una operació gràcies a la Fundació MAR

A partir de 2023  els nens i nenes que s'hagin d'intervenir quirúrgicament comptaran amb una proposta d'entreteniment de realitat virtual per reduir l'ansietat que provoca l'espera abans d'entrar en el quiròfan. Aquesta iniciativa es podrà portar a terme gràcies a la nova col·laboració de la Fundació Mercedes Armengou Riera (MAR). 

Més informació "Realitat virtual per reduir l'estrès infantil abans d'una operació gràcies a la Fundació MAR"

Testimoni de Marta, pacient i amiga de l’Hospital del Mar 

Marta Martínez de Vehí, és veïna i pacient, i des de fa unes setmanes, és també "Amiga de l'Hospital del Mar". Això vol dir que recolza l'activitat de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar amb donacions periòdiques per contribuir a millorar el benestar físic, emocional i social dels pacients i la recerca biomèdica en malalties com la que ella mateixa pateix: el càncer de mama. Aquest és el seu testimoni:  

Més informació "Testimoni de Marta, pacient i amiga de l’Hospital del Mar "