Testimonis

Antoni Miquel

Cantant i veí, un dels impulsors d’Amics de l’Hospital del Mar.

Tan amic!

Quan voltem amb músics d’altres indrets pel passeig Marítim els crida molt l’atenció un hospital davant del mar. Llavors els explico que va nèixer per lluitar contra les epidèmies, els parlo de la vocació de servei a les persones més desafavorides i de la important transformació en hospital olímpic al 1992... Em fa sentir tan amic! de l’Hospital del Mar, que és història viva de Barcelona.

Ana Montejano i família

Les aportacions de famílies com aquesta permetran disposar de més recursos per a programes de recerca.

Hi tenim molts amics

Va ser llarg, però en tot moment la nostra mare va estar molt ben assistida, atesa i cuidada. No eren només una o dues persones, era tot el personal de l’hospital. I és cert que és la seva feina, però sempre ens van fer sentir que hi tenim molts amics. Per nosaltres és important sentir que el nostre donatiu contribueix a millorar la qualitat de vida dels malalts.

Emilia Corominas

Infermera jubilada, dedica unes hores a la setmana al voluntariat de l’Hospital del Mar.

Una mà AMIGA

Han estat molts anys treballant com a infermera en aquest hospital. Aquí vaig madurar professionalment i també personalment: vaig poder adonar-me de les necessitats dels pacients quan hi son, i com se'ls pot ajudar amb una mà amiga que els acompanyi. He tornat, per oferir el meu temps als pacients, com si fossin AMICS i fer-los de guia i suport.

Olga Velasco

Empresària QGAT Restaurant, Events i Hotel L'empresa i els treballadors aporten recursos que serveixen per a l'adequació de nous espais per als pacients i els seus familiars a l'Hospital del Mar.

Entre amics

Per a nosaltres, com a empresaris, col·laborar amb l'Hospital del Mar ens permet veure com, cada vegada més la tecnologia, la medicina i el tracte humà van de la mà. Al cap i a la fi, com passa entre els amics, el que ens fa forts són les connexions positives que establim.

Manu Caragol Pugés

Pacient que participa en l'organització d'activitats esportives, socials i culturals de l'Hospital del Mar.

Com un AMIC

Ser jove i practicar esport de competició em permet fer molts AMICS, alhora fa que fàcilment et lesionis.

Diversos traumatismes m'han dut més d'una vegada a les urgències de l'Hospital del Mar, on m'he sentit tractat com un AMIC i atès per veritables professionals.

Rosa Balaguer

Rosa Balaguer

Ex-Cap d’infermeria de la UCI

Quan ajudes una amiga

Quan durant tota la teva jornada de feina no pares de parlar amb la gent i intentar fer-los més fàcil el seu pas per l'hospital, encara veus més necessari que cal fer un esforç extra. Ho fas sense ni pensar-ho, com quan ajudes una amiga.

Ona Carbonell

Atleta olímpica de natació sincronitzada, mobilitza amics i coneguts en favor de l'Hospital del Mar.

Ja en sóc amiga

El meu treball i la meva afició m'han permès conèixer molta gent que cada dia m'ensenya la importància d'estar pels altres. Rebre és una alegria però donar ho és encara més." Jo sóc amiga de l'Hospital del Mar".