Col·labora

La teva aportació és molt important.

Necessitem sumar les voluntats de moltes persones.
Hem de començar pels que estem més a prop.
Si nosaltres creiem que és possible, segur que aconseguirem que moltes persones més s'uneixin a la nostra causa.

Per fer-ho, omple el formulari online i fes-te tu també AMIC/AMIGA de l'Hospital del Mar!


No esperis a demà. Fes-ho ara mateix. Només amb 10 € al mes, per exemple, aconseguiràs el somriure d'un nen hospitalitzat.

  • Donació PUNTUAL Pots fer una aportació puntual a un projecte determinat.

  • Donació PERIÒDICA Si fas una aportació amb una periodicitat regular (mensual, trimestral o anual) ens ajudaràs a poder planificar els projectes a desenvolupar.


També te'l pots descarregar en pdf i enviar-lo per correu electrònic a amics(ELIMINAR)@hospitaldelmar.org, o imprimir-lo i portar-lo a la bústia dels amics a la recepció de l'Hospital del Mar.

Si ho prefereixes, pots fer un donatiu des de BIZUM amb el codi 01778. 

O fer un ingrés al següent número de compte: Fundació Amics de l'Hospital del Mar. Caixabank S. A. "La Caixa" ES87 2100 0801 1302 0076 1904


Des de l'1 de gener de 2020 les teves aportacions a les entitats benèfiques desgraven més en la teva declaració de la renda.

A més, si col·labores amb la mateixa entitat durant tres anys consecutius, encara et retornaran més en acabar l'any. D'aquesta manera es premia la teva fidelitat.

Si ets una persona física, dels primers 150 € que aportis te'n retornaran un 80% en la teva declaració de la renda. El que aportis per sobre de 150 € desgravarà un 35 % i si fa tres anys o més que col·labores amb nosaltres s'incrementa fins a un 40%.

Com a persona jurídica, en l'impost de Societats et podràs deduir el 35 % de les teves quotes o donatius íntegres. Si portes col·laborant amb nosaltres almenys tres anys seguits, la deducció serà del 40 %.

Si ets una persona física o jurídica no resident a Espanya i obtens rendes en el nostre país, tens també un benefici fiscal per l'import dels teus donatius. Pots consultar-ho a www.aeat.es

Recorda que perquè puguem informar a l'Agència Tributària de l'import de les teves quotes i donatius és imprescindible que ens hagis facilitat el teu DNI o NIF i el domicili.