Notícies

Altres notícies

MEMÒRIA 2022: hem millorat el benestar de 8.931 persones i hem finançat 1.367 hores de recerca

Aquest és l'impacte que ha tingut col·laboració de les persones i entitats amigues de l'Hospital del Mar durant l'any 2022. Gràcies a ells i elles, hem millorat el benestar físic, emocional i social de 8.931 pacients, famílies i persones de la comunitat i hem aconseguit finançar 1.367 hores de recerca biomèdica. 

Gràcies al seu suport podrem millorar els espais per a pacients i les seves famílies. Enguany rehabilitarem la sala per a les famílies dels pacients crítics ingressats a l'UCI, que han d'afrontar moments prolongats d'incertesa i preocupació amb espais més confortables. A més, millorarem el confort de pacients oncològics recent intervinguts quirúrgicament. 

També estem desenvolupant projectes de millora terapèutica amb musicoteràpia a persones en el procés final de la vida, a pacients de salut mental i als pacients  ingressats a l'UCI. A més, estem reduint l'estrès dels nens i nenes que s'han de sotmetre a una operació amb una proposta d'entreteniment amb realitat virtual, i hem omplert de vida i humanitat l'estada a l'hospital dels pacients grans i petits amb el somriure dels 'pallapupas'. 

Per altra banda, volem destacar el programa d'acompanyament a pacients en tractament oncològic 'un respir al càncer' on hem proporcionat activitats de Ioga terapèutic, tècniques per millorar el rendiment de la memòria i educació afectiva i sexual, entre altres. 

Els amics i amigues de l'Hospital del Mar també han fet possible el projecte d'hort terapèutic per a pacients de salut mental als centres  Forum i Doctor Emili Mira, així com, amb activitats comunitàries per reduir l'estigma i millorar la seva integració social.  

Per últim, volem destacar la aportació que hem fet en la recerca biomèdica. Hem contribuït a finançar 1.367 hores de recerca en immunoteràpies contra el càncer. 

Ho expliquem a la nostra memòria d'activitats.

Amics i amigues gràcies, un any més, per la vostra confiança.