Projectes

Tots els projectes

Realitat virtual per a reduir l’estrès

Ajuda per a fer l'espera abans d'una intervenció de cirurgia major dels nens i nenes a l'Hospital del Mar sigui més relaxada  

Vull col·laborar

L'espera fins a l'entrada a quiròfan, i el desconeixement de l'espai on seran intervinguts, són causants de l'ansietat i estrès que pateixen en els nens i nenes, a la sala prequirúrgica.

Les ulleres de realitat virtual mostraran el camí que han de fer, així com l'espai on serà intervingut/da, amb un vídeo dels Pallapupas explicant-ho d'una manera divertida.

A l'Hospital les famílies i els Pallapupas acompanyen a l'infant a quiròfan, gràcies a l'ajuda de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. Però, així i tot, continuen patint, fruit del desconeixement de la situació vinent. Una solució d'entreteniment, que conti com és l'espai, ajudaria a reduir l'estrès i l'ansietat del nen/a.

L'Àngela i la seva mare (en la fotografia), han sigut acompanyades pels Pallapupas fins al moment de l'operació, i la seva espera ha sigut més divertida i tranquil·la. Però l'Àngela i la seva mare sentien ansietat per saber com seria la intervenció. Amb aquesta proposta de realitat virtual, l'espera dels infants i les seves famílies serà més tranquil·la perquè visualitzar el moment de l'entrada a la sala d'operacions, el trajecte i l'espai, ajuda a fer més relaxat el procés.

Per a fer possible aquesta solució des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar necessitem la vostra ajuda per arribar a assolir el cost del rodatge del vídeo i la compra de les ulleres. Cada petita aportació serà de gran ajuda. Moltes gràcies!

Recaudat:

Objectiu: 2220 €

0%