Projectes

Tots els projectes

IMIM Open Lab, impuls al jove talent científic

IMIM OPEN LAB. Els joves amb talent necessiten un impuls que els permeti consolidar la seva excel·lència com a investigadors/es

Vull col·laborar

Proposem impulsar el talent jove a través de projectes innovadors que permetran aquests professionals convertir-se en líders de grups de recerca d'excel·lència.

L'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ha habilitat una nova àrea de treball (IMIM OPEN LAB), per atreure el talent investigador d'excel·lència en recerca biomèdica rellevant per als pacients.

La societat necessita científics excel·lents com la Jana Salent, jove talent, o el Toni Celià Terrassa, investigador que recentment ha publicat un gran avanç en l'ús de la immunoteràpia contra el càncer de mama. L'ús de les immunoteràpies està revolucionant la lluita contra el càncer. El sistema immune pot reconèixer les cèl·lules malignes i eliminar-les.

Com pots col·laborar? 

  • Fes un donatiu. Els joves amb talent necessiten un impuls que els permeti consolidar la seva excel·lència com a investigadors/es. Ajuda'ls a construir el seu projecte.

  • Col·labora activament! Organitza una carrera esportiva, una obra de teatre, un concert o un aniversari. Implica als teus amics, familiars i recapta fons per a Amics de l'Hospital del MAR. Contacta amb nosaltres, t'hi ajudarem. 

L'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) per l'experiència acumulada es considera un centre de referència nacional i internacional a la investigació sobre la immunoteràpia en el tractament contra el càncer. En l'actualitat l'Hospital de la Mar i l'IMIM lideren a Catalunya i a Espanya la investigació i els tractaments immunològics aplicats a tumors de pulmó i melanomes, etc.