Projectes

Tots els projectes

Superem el silenci, lluitem contra el càncer d’ovari

El càncer d'ovari és un dels més mortals entre els que afecta a les dones, 1 de cada 75 dones al món serà diagnosticada al llarg de la seva vida. La investigació és el motor per avançar en el diagnòstic i tractament.

Vull col·laborar

El càncer d'ovari és un dels més mortals entre els que afecta a les dones, causa més de 140.000 morts cada any, i una de cada 75 dones al món en serà diagnosticada al llarg de la seva vida. Només un 45% de les dones diagnosticades de càncer d'ovari tenen probabilitats de sobreviure als 5 anys, sent la taxa de supervivència més baixa de tots els càncer ginecològics i força inferior quan es compara amb l'observada en dones amb càncer de mama.

Per tots aquests motius metges i investigadors de l'Hospital del Mar estan treballant en un projecte de recerca per tal de millorar la detecció de la malaltia, personalitzar el tractament i aconseguir augmentar la supervivència.

L'objectiu del projecte d'investigació és implementar l'ús de la biòpsia liquida per obtenir informació molt precisa sobre l'evolució de la malaltia de cadascuna de les pacients i poder seleccionar i adaptar el millor tractament a les dones afectades