Notícies

Altres notícies

Els pacients més petits, els oncològics i els d'hemodiàlisi i la recerca contra el càncer, beneficiaris dels guanys de la festa de Nadal 2019

Aquest Nadal la festa del PSMAR va superar els beneficis de les edicions anteriors. Després de liquidar totes les despeses d'organització, el saldo en positiu ha estat superior que el d'altres anys. S'han aconseguit 15.353,87 € que ajudaran a tirar endavant iniciatives per millorar el benestar físic i emocional dels pacients i també contribuiran en esperançadors projectes de recerca.

La Fundació Amics de l'Hospital del Mar destinarà 6.900 € als Pallapupas, per tal que continuïn la seva activitat a pediatria i amb els pacients d'hemodiàlisi.

5.453 € finançaran seminaris sobre nutrició saludable i tallers sobre sexualitat i afectivitat per als pacients oncològics i les seves famílies.

Els 3.000 € restants es destinaran al projecte de recerca sobre immunoteràpia, biòpsia liquida i càncer de pulmó liderat per un equip de l'Hospital del Mar.

Els Amics de l'Hospital del Mar volem agrair-vos a totes i a tots molt sincerament la vostra contribució i particularment ho volem fer a la comissió organitzadora de la festa per la continuïtat d'aquest gest tan generós i altruista.