Notícies

Altres notícies

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar i el programa La Mar de Saludable del PSMAR, fem entrega de 4.335,51 € per la recerca en càncer

La Marina Walktrail celebrada  el passat 13 d'octubre, la marxa nòrdica organitzada per la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i el programa La Mar de Saludable del PSMAR, va comptar amb més de 350 participants que van caminar per la Serralada de Marina. Gràcies a aquesta iniciativa es van poder  recollir  4.335,51 €  per a la recerca en càncer. Segons ha manifestat el Dr. Joan Albanell aquests recursos seran un ajut per adquirir equipament pels assajos clínics d'oncologia.

Enguany la iniciativa va sumar esforços amb el Centre Dr. Emili Mira i comptava, com en edicions anteriors, amb el suport de la Fundació Walkim. També hi van col·laborar el Port de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet,  el Centre Excursionista Puigcastellar i les empreses Fríobox, Santiveri, Sodexo i Mercabarna.

(A la foto d'esquerra a dreta: Dra. Cristina Iniesta, Adjunta a Gerència i Responsable de programa La Mar de Saludable del PSMAR/Hospital del Mar, Dr. Joan Albanell, Cap del Servei d'Oncologia de l'Hospital del Mar i Sra. Maribel Pérez, Directora de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar).