Notícies

Altres notícies

MARINA WALKTRAIL, en marxa contra el càncer

La Marxa Nòrdica de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, la Marina Walktrail, torna el 13 d'octubre. En aquesta cinquena edició, la iniciativa suma esforços amb el Centre Dr. Emili Mira i torna a col·laborar amb el programa La Mar de Saludable del Parc de Salut Mar. 

L'objectiu principal, però no l'únic, d'aquesta iniciativa és sensibilitzar i recaptar fons per avançar en la recerca sobre el càncer i millorar el benestar físic, emocional i social dels pacients i les seves famílies. Alhora promoure hàbits de vida saludables entre els participants,però també integrar les persones afectades per trastorns mentals en accions socials i solidàries amb l'objectiu de lluitar contra l'estigma de la malaltia mental. Per aquest motiu, s'obrirà el recinte de Torribera i el Centre Assistencial Dr. Emili Mira a tota la ciutadania, convertint-se en punt de sortida i arribada de la marxa  

Dos circuits

Els marxadors i marxadores podran escollir entre dos recorreguts per la Serralada de Marina. Un de 5 quilòmetres (desnivell +50), que passarà (amb opció de visita guiada) pel Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, una joia del gòtic català, fundat al segle XV i on la tradició assegura que els Reis Catòlics van rebre Cristòfor Colom després del seu primer viatge a Amèrica, i un de 10 quilòmetres (desnivell +250), que arribarà al poblat ibèric de Puig i Castellar, des del qual es domina el litoral de Barcelona.  

Horari previst:

De les 9.30 a les 10.15 hs.                      

Rebuda participants, inscripcions i entrega de bastons             

De les 10.15 a les 11.00 hs.

Inici escalfament i entrenament

A les 11.00 hs. 

Inici de la Marxa

A partir de les 13.00 hs.  

Fideuada (amb opció vegetariana)

A les 15.00 hs.

Final de l'activitat

** Pels participants de la marxa curta s'ofereix la opció de fer una visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de la Murta. Les visites són per un màxim de 30 persones, hi ha dos passis: a les 12,00 i a les 12,30 hores. Per participar-hi cal demanar-ho al punt d'avituallament (prop del monestir).  

T'esperem el 13 d'octubre a la Marina Walktrail!!

Us podeu inscriure AQUÍ.

Inscripcions online fins divendres 11 d'octubre a les 24:00.

Incripcions in situ el diumenge 13 d'octubre a les 9:30 hores, fins exhaurir places. 

Accés al vídeo sobre el recorregut. 

Accés al vídeo de les vistes des del Poblat Ibèric.