Notícies

Altres notícies

4ª Remada Solidària per la recerca en càncer d'ovari

El proper 23 de desembre desenes de Pares Noel faran un recorregut sobre les taules de pàdel-surf des de la platja de Sant Miquel (al costat de l'escultura dels cubs) fins davant de l'Hospital del Mar. La sortida està programada d'10 a 11 hores.

L'objectiu és  aconseguir fons per la recerca en càncer d'ovari: una de cada 75 dones al món en serà diagnosticada al llarg de la seva vida i un 70% de les pacients patirà una recaiguda en els 2 primers anys. També se l'anomena l'assassí silenciós ja què la seva simptomatologia lleu contribueix a que no es detecti fins a fases avançades.

L'equip de la Unitat Funcional de Càncer Ginecològic de l'Hospital del Mar està treballant en un projecte de recerca per millorar la detecció de la malaltia, personalitzar el tractament i aconseguir augmentar la supervivència.

"Podrem identificar a les pacients amb un risc gran de recaiguda i explorar noves opcions terapèutiques per proporcionar un clar benefici". Dra. Gemma Mancebo responsable de la Unitat Funcional de Tumors Ginecològics.

L'activitat: recorregut i inscripcions

La remada comença a la platja de Sant Miquel i arriba davant de l'Hospital del Mar on hi haurà espai per la xocolatada.

L'horari és el següent:


- 09:20 Obertura de portes per accedir a vestuaris, repartir disfresses...
- 10:00 Inici de la Remada
- 10:20 Arribada davant l'Hospital Mar, Xocolatada
- 11:00 Final de l'activitat

El preu de la inscripció és el següent:

- 20 € tot el material inclòs (taula, rem, neoprè, disfressa i accés al vestuari)

- 15 € si disposes de material (inclou disfressa i accés al vestuari)

Les persones que hi vulguin participar poden contactar per Whatsapp al telèfon 654.082.099 o per e-mail a aloha@molokaisupcenter.com.