Notícies

Altres notícies

Píndoles Musicals: noves actuacions als centres del PSMAR

Les Píndoles Musicals són concerts de petit format que oferim a diferents espais dels centres del PSMAR gràcies a la col·laboració entre la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i els joves músics voluntaris alumnes del Taller de Músics de Barcelona.

Enguany, l'Antony Sierra Ramírez, alies Godymaster, va interpretar acompanyat del piano temes del Rap, Soul i Rhythm & Blues, i per altra banda l'Alba Sosa, la Marina Flor i la Núria Duran, integrants de la formació Nameless, van tocar pop acústic amb versions pròpies d'una maduresa i qualitat sorprenents.

D'aquesta manera obrim les portes dels centres sanitaris a l'expressió artística per gaudir de les qualitats beneficioses de la música, tant en el clima general dels hospitals com en l'estat anímic particular de les persones hospitalitzades i de les seves famílies.

Al llarg del segon trimestre de 2018 s'han ofert tres píndoles musicals en tres centres diferents (Centre Fòrum, Centre Emili Mira i  Hospital del Mar) i s'espera continuar amb noves actuacions a partir del setembre. La rebuda per part dels usuaris ha sigut molt positiva i han fet arribar notes d'agraïment on expliquen com "amenitzen la vida monòtona dels pacients al centre" i en demanen més: "seria bo fer-ne d'altres".