Notícies

Altres notícies

NOVA DATA: Remada Solidària

Per segon any consecutiu des de Molokai Sup Center organitzen una remada solidària en favor d'un projecte dels Amics de l'Hospital del Mar. 

Serà el proper 24 de desembre i sortiran de la Platja de Sant Miquel de la Barceloneta. La data inicial era el 17 de desembre, però s'ha hagut de posposar per amenaça de temporal marítim.

L'any passat es van recaptar fons per a fer un nou espai lúdic a pediatria, un espai pel qual ja s'ha obtingut el finançament i que ben aviat serà una realitat pels nens i nenes que han de fer estades a l'hospital. 

En aquesta ocasió les inscripcions es destinaràn a #objectiuDavid un projecte de recerca dirigit a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb la síndrome de Down.

L'activitat consisteix en una sortida en Paddle Surf amb els vestits de Pare Noel, fent un recorregut des de la Platja de Sant Miquel fins la platja del Somorrostro. Al acabar hi haurà xocolata calenta pels participants, gràcies a Sodexo.

Horari de l'activitat: 

- 10:20 Inscripcions i repartiment de disfreses.
- 11:00 Inici de la remada
- 12:00 Final de la remada i xocolata 

Aportació (el 50% es destina al projecte de recerca):

- 20€/persona - inclou: 1h. de material + serveis + disfressa (10€ si ets client MEMBERSHIP o STORAGE) 
- 15€/persona - inclou: serveis + disfressa (has de portar la taula, el rem i el neoprè)


IMPRESCINDIBLE inscriure's per whatsapp al 654.082.099 o e-mail a aloha@molokaisupcenter.com i tenir "mínima" experiència en SUP (no és una classe).