Notícies

Altres notícies

"Barcelona i l'Hospital del Mar", dilluns vinent l'autor torna a l'Hospital a signar llibres

Per a tots els que ahir no vau poder venir, el proper dilluns 21 de desembre, de 14 a 15 hores. al vestíbul principal de l'Hospital del Mar, Daniel Venteo signarà el seu llibre "Barcelona i l'Hospital del Mar. 

Aquest és un llibre ple d'històries que podrien donar peu a un centenar de novel·les: el trasllat de l'hospital al Tibidabo sota les bombes, un infermer psicòpata executat al garrot vil, pacients que salven els seus metges inculpats com a "rojos" i treballadors despitosos que acusen els caps de comunistes.

L'obra de Daniel Venteo desvetlla també racons de la història desconeguts fins ara: els del pavelló d'investigació de malalties tropicals, embrió de l'actual IMIM, fets per arquitectes de l'Alemanya nazi, o les impressions d'un sorprès Fleming aclaparat pel fenomenb "fans" durant la seva visita l'any 1948.

El llibre es pot adquirir al nostre estand al vestíbul fins a les 12,30 o a la planta de 10 a partir de les 12,30. L'import recaptat amb aquest llibre es destinarà integrament als AMICS de l'Hospital del Mar.