Notícies

Altres notícies

Celebrem el GivingTuesday

Avui celebrem el ‪#‎GivingTuesday‬ fent entrega de la recaptació de la campanya del passat estiu Apropant distàncies, apropant capacitats.

En motiu d'aquesta campanya els nedadors Carles Cés, Fer Espina i David Presas van creuar nedant, l'estret de Gibraltar, anada i tornada, per recollir diners per a un projecte de recerca consistent en desenvolupar un videojoc per a la millora de les capacitats intel·lectuals de les persones amb síndrome de Down, i en especial del nens i joves. 

El projecte escollit, el porten a terme el grup de recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'IMIM i el grup de recerca en Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del CRG. 

Els nedadors acompanyats pel president de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i la seva directora han fet entrega del xec per l'import recollit.

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones i que ha arribat per primera vegada a Catalunya avui dimarts 1 de desembre. L'objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l'acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc. Però sobretot ha de ser el punt de partida per seguir donant i promovent la donació els altres 364 dies de l'any.

Si hi vols col·laborar pots posar el teu granet de sorra aquí:http://bit.ly/1MGw5lf

Moltes gràcies!