Notícies

Altres notícies

Apropant distàncies, apropant capacitats

Apropant distàncies. Apropant capacitats

Creuant l'Estret de Gibraltar x2  - Per la recerca en discapacitat intel·lectual.

Aquest estiu tres nedadors, Carles Céspedes, Fer Espina i David Presas, creuaran l'estret de Gibraltar, aniran des de Isla Tarifa fins a Punta Cires, i en tornaran sense descansar i amb el seu propi esforç. Aquest és un repte que molt pocs han aconseguit abans, i el posen al servei de la recerca en discapacitats intel·lectuals. Volem apropar distancies, però també apropar capacitats.

APROPANT CAPACITATS vol fer visible que les distàncies, que de vegades semblen impossibles, són superables amb esforç i motivació. La il·lusió per superar-se és un dret de tothom.

Donant suport a aquest repte ens ajudes a dissenyar un videojoc que permetrà entrenar habilitats i millorar les capacitats cognitives nens i joves amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

Actualment hi ha una manca d'eines com aquesta, adaptades a persones amb discapacitat intel·lectual, tot i constituir el 9 % de la població espanyola. 

Aquí pots veure un video que explica tot el què hem aconseguit fins ara: tenim una bona notícia!!

Amb el teu suport aconseguirem que nens i joves, amb discapacitats intel·lectuals, millorin en diferents aspectes com: atenció, memòria, capacitats per resoldre situacions quotidianes o habilitats socials, contribuint així en millorar la seva autonomia  i el seu propi desenvolupament personal.

Després d'una llarga trajectòria en estudis que investiguen com millorar les capacitats cognitives de persones amb discapacitat intel·lectual, els equips de recerca que avalen aquesta proposta són els grups de Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)  i el de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona (CRG).

Ajuda'ns a apropar distàncies. Uneix-te al nostre repte per millorar les capacitats dels nens amb discapacitat intel·lectual. Fes un donatiu!

Col·labora-hi AQUÍ. 

Segueix el repte, els entrenaments i les activitats Facebook Twitter