Notícies

Altres notícies

1.765 gràcies als ‘Esportistes per l’Hospital del Mar’ per participar en l’edicio BCN Salut Games 2024

Moltes gràcies als nostres companys i companyes de l'Hospital del Mar per la seva participació en aquesta nova edició de BCN Salut Games, l'olimpíada solidària del sector de la salut i la recerca. La recaptació assolida ha estat de 1.765 €, que es destinaran a projectes solidaris a través de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

La participació de tots els esportistes de l'Hospital del Mar ha permès que el centre hagi aconseguit la tercera plaça a l'edició del 2024, darrere de l'Hospital Clínic i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. El nostre centre es manté al podi, després de la victòria absoluta el 2023.

En aquesta edició, destaquen les victòries de dos dels equips a la prova d'Humor Amarillo, on també es van obtenir un bronze, una quarta i una cinquena plaça. També hi va haver victòria a running femení, amb l'or de Bàrbara Vallejos, per segon any consecutiu. A més, es va aconseguir plata per a equips de bitlles, futbol sala, vòlei platja i a zumba, per Francesca Garcia. També destaquen els dos cinquens llocs a marxa nòrdica, a la categoria de velocitat, i de reptes de natura.

Com a institució socialment responsable, estem totalment compromesos amb la cura i la promoció de la salut dels nostres professionals (ODS 3 Salut i Benestar). En aquest sentit, hem rebut una gran acollida i uns bons resultats en la majoria de les proves esportives.

FOTOGRAFIA: Entrega del xec per part d'Ariadna Torner i Cristina Terre, professionals i esportistes per l'Hospital del Mar, a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. Pau Gomar, director de RRHH de l'Hospital del Mar, el recull en representació de la Fundació.

Us informarem de l'obertura d'inscripcions per a l'edició del 2025!