Notícies

Altres notícies

COMENCEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DE L'HOSPITAL DE DIA INFANTOJUVENIL DE SALUT MENTAL

El passat 6 de maig van començar les obres de remodelació dels espais de l'Hospital de Dia Infantojuvenil de Salut Mental, centre especialitzat a prevenir i atendre  a més de 2.500 infants i adolescents menors d'edat en risc de desenvolupar trastorns mentals, del comportament o amb conductes addictives.

El projecte té com a objectiu millorar els espais on s'atenen aquests infants i joves perquè se sentin acollits, com a casa per poder donar-los una assistència terapèutica més propera i humana. La reforma projectada consisteix a remodelar els espais centrals amb una sala polivalent, l'entrada i les aules on més activitats grupals es realitzen. Està previst que les actuacions tinguin una durada de 6 setmanes aproximadament.

Us deixem alguns exemples del que està previst fer:

Aquesta actuació forma part dels projectes de transformació d'espais que  promou de la Fundació d'Amics de l'Hospital del Mar amb l'objectiu de construir entorns hospitalaris més moderns i confortables que persegueixen evolucionar en el concepte d'atenció hospitalària.

Volem fer una menció molt especial a totes aquelles empreses i entitats que s'han implicat en aquest projecte perquè creuen en la necessitat d'humanitzar els espais on s'atenen als pacients. Sense elles, no haguera estat possible. Gràcies a la Fundació Nou Mil·lenni, a la Fundació Ànima, a Simón Elèctric, a la Fundació La Nau, a Elias Decoració i a Tarkett.

Hospital de Dia Infantojuvenil

L'Hospital de Dia Infanto-juvenil Litoral Mar se centra a tractar alteracions psicopatològiques greus, alteracions de la conducta o condicions que, per la seva complexitat clínica, presenten desadaptacions importants​.

Es dona atenció especialitzada a uns 2.500 pacients menors i se'ls ofereix un model assistencial multidisciplinari amb un equip de psiquiatres, psicòlegs, infermers i treballadors socials especialistes en salut mental, que treballen amb els infants i joves i les famílies. ​