Notícies

Altres notícies

16.284 PERSONES BENEFICIADES i 1.703 HORES PER A LA RECERCA

Compartim amb vosaltres els resultats de les accions impulsades per la Fundació l'any 2023: 

- Hem aconseguit les complicitats necessàries per a rehabilitar els espais de l'Hospital de dia de Salut Mental per a nens, nenes, adolescents i joves dels barris de Ciutat Vella i de Sant Martí. 

- Gràcies a la solidaritat dels nostres donants, continuem fent possibles els programes de musicoteràpia per a persones en el procés final de la vida, pacients de salut mental i pacients ingressats a l'UCI. 

- Hem treballat per omplir de vida i humanitat l'estada a l'hospital dels pacients grans i petits amb el somriure dels 'Pallapupas'. 

- Hem facilitat la transformació de les sales d'espera en sales d'estar com la remodelació dels espais per a les famílies dels pacients ingressats a l'UCI. 

- Hem fet costat a les persones en procés oncològic gràcies al programa "Un respir al càncer" propiciant activitats de Ioga terapèutic, tècniques per millorar el rendiment de la memòria i l'educació afectiva i sexual. 

- Hem col·laborat a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i a lluitar contra l'estigma a través de l'educació ambiental sostenible amb el projecte dels "Horts Terapèutics". 

El compromís de pacients, famílies, petits i grans donants ho han fet possible. Amb aquesta publicació volem expressar el nostre agraïment i el de tots els professionals de l'Hospital del Mar. 

Aquest 2024 continuarem treballant per donar continuïtat i ampliar l'abast de tots els projectes actuals i també impulsar-ne de nous 

Gràcies, un any més per la vostra confiança. 

T'ho expliquem tot a la memòria 2023