Notícies

Altres notícies

REGALA #ROSESQUECUREN I LLUITA CONTRA LES MALALTIES DEL CERVELL

Celebra el dia de Sant Jordi amb un gest solidari i col·labora amb la campanya "Roses que curen" de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i l'Institut de recerca de l'Hospital del Mar per a la recerca en les malalties del cervell, com les demències, l'ELA, el Parkinson, l'Esclerosi Múltiple entre d'altres.

Un petit detall, com regalar als teus professionals i/o als clients una rosa i un punt de llibre personalitzat amb la marca de la teva empresa, pot marcar la diferència aquest Sant Jordi. Ens ajudareu avançar en la investigació per trobar una cura per a totes les persones que pateixen les malalties, per millorar la qualitat de vida dels pacients i de les seves famílies.

L'Hospital del Mar i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar farem un reconeixement a totes les empreses solidàries a través de promocionar la presència de la vostra marca als webs, mencions a les xarxes socials i accions amb mitjans de comunicació.

COL·LABORA FENT UNA COMANDA CLICANT AQUÍ  

Quines aportacions econòmiques es poden fer? 

Passos a seguir per fer la comanda:

1. Entra a la web Roses Sant Jordi.com en aquest enllaç i fes la comanda abans del 10 d'abril. Després d'aquesta data, s'haurà de revisar cada sol·licitud en funció del stock de roses/transport.  

2. Les roses s'entreguen en caixes de 50 unitats. En aquest vídeo pots veure com es presenten. Els punts de llibre no vindran manipulats amb les roses, s'entregaran a part.  

3. Roses Sant Jordi.com t'enviarà un correu electrònic amb el pressupost de la comanda perquè facis una transferència bancària o Bizum a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. El cost del transport ja està inclòs en el preu/donatiu.  

4. Un cop hagis fet el pagament, hauràs d'enviar un correu electrònic a la Fundació Amics de l'Hospital del Mar (rosamaria.bove.font@hmar.cat) amb el justificant de la transferència/Bizum per confirmar la comanda. 

5. Necessitarem el logotip de la teva empresa per personalitzar els punts de llibre. 

6. Les roses fresques les rebràs el 22 d'abril, el dia abans de la diada. Els punts de llibre els rebràs abans. 

7. I, per acabar, des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar t'enviarem al teu correu electrònic el certificat de donació per l'import total de la comanda realitzada.  

Gràcies a la col·laboració de Roses Sant Jordi per fer possible aquesta campanya. 

I gràcies a tots i totes per contribuir a la recerca de l'Hospital del Mar.