Notícies

Altres notícies

PARTICIPA EN LA MARATÓ DE BARCELONA I CORRE PER LA RECERCA

S'acosta la Marató de Barcelona i volem proposar-te que participis d'una forma solidària amb Amics de l'Hospital del Mar, aconseguint donacions perquè  els investigadors i les investigadores de l'Hospital del Mar i de  l'Institut de recerca de l'Hospital del Mar continuïn avançant.

Des de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar volem donar hores de recerca mèdica. Cada 30€ recaptats assolirem 1h més d'investigació.

Ajuda'ns i crea el teu propi repte esportiu i solidari fent clic en aquest enllaç: https://www.migranodearena.org/evento/zurich-marato-barcelona-10-03-2024-

El teu dorsal serà gratuït i entraràs a la competició del podi solidari. Sol·licita'l abans del 15 de febrer enviant un correu electrònic a: info@migranodearena.org.

Apunta't ja! Amb la teva col·laboració podrem aconseguir més hores d'investigació per trobar solucions per millorar el benestar físic, emocional i social dels pacients i les seves famílies.

L'Hospital del Mar Research Institute:

L'Institut de recerca de l'Hospital del Mar és l'equipament públic de recerca més antic de l'Estat encara en actiu. El va inaugurar l'any 1948 Sir Alexander Fleming, Premi Nobel de Medicina pel descobriment de la penicil·lina.

Situat en un enclavament privilegiat, davant el mar, al costat de l'Hospital del Mar i al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), l'institut aposta per la recerca translacional d'excel·lència, que busca respostes als problemes biomèdics per traslladar-les a la pràctica clínica. Duu a terme 5 programes de recerca: