Notícies

Altres notícies

Gràcies als professionals de Palex Medical els pacients de l’Hospital del Mar comptaran amb un espai més confortable

Els professionals han sumat 3.278,77 kilòmetres vers l'esdeveniment 'Palex Further we go' amb l'objectiu d'aconseguir patrocinar un espai més amable, còmode i càlid pels pacients oncològics de l'Hospital del Mar. 

A l'acte d'avui, els representants de l'empresa Palex Medical, l'Hospital del Mar i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar han volgut agrair públicament a totes les persones que hi van participar el seu esforç. 

A la imatge: Representants de Palex Medical: Xavier Carbonell, Chief Executive Officer; Terenci Pahissa, Director general de negoci. Representants de l'Hospital del Mar: Núria Saavedra, Cap de la Unitat d'Infermeria la planta on es farà la sala d'estar (UH70); Josep Aumatell, Director dels Serveis de Suport Parc Salut Mar. Representants de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar: Xavier Trias, President; Maribel Pérez Piñero, Directora. 

La nova Sala Mar 

Gràcies al suport dels treballadors de Palex, la Fundació Amics de l'Hospital del Mar podrà millorar el confort de pacients oncològics recentment intervinguts quirúrgicament a la planta 70 d'hospitalització, amb una nova Sala Mar. 

Aquest projecte de convertir la sala d'espera en una sala d'estar ha sigut dissenyat arran de les recomanacions fetes pels mateixos pacients, les seves famílies i els professionals de l'Hospital del Mar.  

La nova Sala Mar disposarà d'un espai adient a les necessitats dels pacients hospitalitzats, pensat per fer-los sentir 'com a casa'. L'espai està dissenyat amb racons on desconnectar i poder relaxar-se en uns seients còmodes mirant al mar, i amb racons per socialitzar, com un sofà i una taula on es podran rebre les visites familiars o lliurar activitats assistencials. 

   

A la primera imatge es pot veure l'estat actual de la sala, i a la segona, la imatge d'una Sala Mar ja rehabilitada per la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.