Notícies

Altres notícies

REMADA SOLIDÀRIA PER A CURAR AMB EL SOMRIURE

El proper 11 de desembre desenes de Pares Noel faran un recorregut sobre les taules de pàdel-surf des de la platja de Sant Miquel (al costat de l'escultura dels cubs) fins davant de l'Hospital del Mar. La sortida està programada d'11 a 12 hores.

L'objectiu és aconseguir fons per el projecte Curar amb el Somriure, ja que els Pallapupas milloren el benestar emocional de pacients de totes les edats. 

En moltes ocasions els ingressos hospitalaris generen ansietat, pors i altres alteracions emocionals, sobre tot en els mes petits. Per aquest motiu la tasca que fan els Pallapupas, conjuntament amb els professionals sanitaris, es essencial per a millorar l'experiència del pacient. 

No solament ajuda als infants, si no que en adults, també s'ha demostrat que aquest tipus de projectes són beneficiosos, fins i tot en pacients d'oncologia, reduint fins un 32 % la por, un 39 % l'ansietat i augmentant fins un 43 % la sensació de felicitat. Però no solament té beneficis per al pacients, sinó que també per als familiars i els professionals de l'hospital. 

Amb aquest projecte es busca millorar el benestar emocional de la persona en tractament, contribuint a la seva cura, reduir la por, l'ansietat i l'estrès, tant del pacient, com de la seva família. També volem proporcionar espais de distensió emocional i reduir la percepció del temps d'espera. 

L'activitat: recorregut i inscripcions 

La remada comença a la platja de Sant Miquel i arriba a la platja de Somorrosto, davant de l'Hospital del Mar. 

El preu de la inscripció és el següent: 

- 20 € tot el material inclòs (taula, rem, neoprè, disfressa i accés al vestuari) 

- 15 € si disposes de material (inclou disfressa i accés al vestuari) 

- es pot afegir una donació extra de 5 € si vols rebre el nas de Pallapupas 

Les persones que hi vulguin participar poden fer-ho aquí: https://molokaisupcenter.com/evento/remada-sup-solidaria-del-papa-noel/?instance_id=74037