Notícies

Altres notícies

Prop de 300 persones participen en la 7a edició de la Marina WalkTrail per recaptar fons per a la recerca en immunoteràpia i càncer de mama

Marina WalkTrail 2021 Sortida

La Marina Walktrail, la marxa nòrdica solidària de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, ha tornat a portar als marxadors i marxadores a la Serralada de la Marina, a Santa Coloma de Gramenet aquest diumenge 17 d'octubre, amb sortida i arribada al Recinte de Torribera. Prop de 300 persones hi han participat tot un èxit de solidaritat per a recaptar fons per a la recerca en immunoteràpia i càncer de mama que es porta a terme a l'Hospital del Mar i l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM). La cita va arribar tot just dos dies abans del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.

Els participant han pogut escollir entre dos recorreguts circulars per la Serralada de Marina. Un de 5 quilòmetres, que passava pel Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, una joia del gòtic català, fundat al segle XV i on la tradició assegura que els Reis Catòlics van rebre Cristòfol Colom després del seu primer viatge a Amèrica, i un de 10 quilòmetres, que arribava al poblat ibèric de Puig i Castellar, símbol emblemàtic i d'identitat per a Santa Coloma de Gramenet i des del qual es domina el litoral de Barcelona. Tot plegat, una forma de fer exercici i entrar en contacte amb la natura i la història de la ciutat.

Aquesta prova esportiva no hauria estat possible sense el suport del Centre de salut mental Dr. Emili Mira i la col·laboració del programa La Mar de Saludable del Parc de Salut Mar, així com de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. També hi han col·laborat Mercabarna, Palex Medical, Tecnisample i Fríobox, el Port de Barcelona, iWalk, CEP, Santiveri, Sphere Pro i Born Fruits.